2014. szeptember 17., szerda

Rituals cosmetics + giveaway {closed}


Ebben a borongós őszi időben nincs jobb esti elfoglaltság egy kellemes forró fürdőnél, felmelegíteni testet, lelket és újra töltődni. A Rituals termékei pont ebben segítenek, hogy minél könnyebben megteremtsük ezeket a meghitt pillanatokat a saját otthonunkban is. 
Péntek reggel szerencsém volt résztvenni egy bemutatón a New York-i boltjukban ahol én is kipróbálhattam ezeket a luxus terékeket és haza is hozhattam egy általam választott termékcsaládot. Hosszas tépelődés után, mert nem volt ám egy egyszerű döntés, az Ayurveda mellett voksoltam. 
Az Ayurveda filózófiája 5000 évvel ezelőttre az ősi Indiába vezethető vissza, lényege a test és a lélek megtisztítása és ápolása, a belső harmónia visszaállítása. Így 7 hónapos terhesen erre szükségem is lesz.

In this gloomy autumn weather there is nothing better than a nice, hot bath to warm up the body and soul to charge yourself again. Rituals has just the right selection that will help you to create these intimate moments in your own home.
Friday morning I was lucky to visit their shop in New York for a delicious breakfast and I could try these luxury products. Also I could chose a product family that I brought home with me. It wasn't an easy decision but after a long time in front of the shelf I put my vote on the Ayurveda line.
"Ayurveda finds it’s origin more than 5000 years ago in India. The ancient philosophy is based on restoring inner harmony through the old practice of cleansing and nurturing your body and soul. Find inner harmony with our Ayurveda collection and beauty comes naturally" As a 7 months pregnant I think I'll need it.




A terékek közül amiket kipróbálhatok itthon, az egyik a Himalaya testradírt, aminek fő összetevői az indiai rózsa és a mandula olaj, amik a hidratálásról, a Himalájáról származó sókristályok pedig a hatékony radírozásról gondoskodnak.

One of the products that I could bring home is the Himalaya scrub. The main ingredients, the Indian rose and  the sweet almond oil responsible for the nourishing and the salt crystals from the Himalaya makes sure it has a deep exfoliating effect on your skin without hurting it.


Egy másik tagja a családnak a Honey Touch testkrém ami hidratál és bársonyosan puha bőrt varázsol. Ahogy a testradírban, ebben is az egyik hatóanyag a mandula olaj, mellette pedig a méz teszi ezt a krémet egyedülállóan hidratálóvá, nem is beszélve az illatáról.

Another member of the family is the Honey Touch rich and nourishing body cream which leaves your skin velvety soft. Like in the body scrub, one of the ingredients, is almond oil, next to that there's the honey that makes this cream uniquely hydrating, not to mention the amazing scent.


Utolsóként pedig itt a Yogi Flow tusológél, hogy a rituálé a zuhanyzásnál se szakadjon meg. Egyedi élmény ahogy a zselét a víz hatására habbá alakulni, az illatok összhangját pedig ismét a mandula és a rózsa teremti meg. 

And last in the line the Yogi Flow foaming shower gel to continue your ritual under the shower. Unique experience see the gel turning into a foam on contact with water. The harmony of the fragrance come from the almond and rose again.


Na és mikor megláttam, hogy bébi ápolási termékeket is forgalmaznak már tudtam, hogy ezek közül is haza fog velem jönni valami. Végül ezt az édes dinós fürdetőkendőt választottam egy fürdetőkrém kíséretében. Ahogy minden termékük ez is kizárólag terészetes összetevőket tartalmaz. Illatanyag mentes és kíméletes az apróságok érzékeny bőréhez. Már alig várom, hogy kipróbáljuk az én kis tökmagommal.

And when I saw they carry baby care products I knew that some of them will come home with me. Finally I chose this sweet dinosaurs washing glove along with a shower gel. Like all their products this contains only natural ingredients. Fragrance-free and gentle on the baby's sensitive skin. I can't wait to try it with my little pumpkin.


A legjobb rész, pedig, hogy a Rituals rárok is gondolt egy teljes Tao kollekcióval. A Tao filozófia a Ying és a Yang összhangjának helyreállítása amit a zöld tea, kínai menta és a fehér lótusz illatának tökéletes harmóniájával érnek el, hogy kiengyensúlyozottan vágj bele a dolgos mindennapokba.
A szerencsés nyertes gazdagabb lesz egy Mei Dao testkrémmel, egy T'ai Chi tusoló habbal és egy Wai Wang testradírral.

A nyereményjáték nezetközileg nyitott, sok sikert mindenkinek.

The best part is that Rituals also thought of  you with the full Tao collection. Tao is an ancient Chinese philosophy centred on achieving perfect balance between Yin and Yang. Tao collection blends calming White Lotus, refreshing Chinese Mint and soothing Green Tea to help you to feel balanced in your busy lives.
The lucky winner will have a Mei Dao rich body cream, a T'ai Chi shower foam and a Wai Wang body scrub.
Giveaway is international, good luck to everyone.


a Rafflecopter giveaway

A végére pedig pár kép a péntek reggelről a Rituals üzletében. És ezúton is szeretném megköszönni a Rituals-os és Birchbox-os lányoknak a remek élményt.

And finally a few pictures from the Friday breakfast in the Rituals shop. I would like to thank the girls from Rituals and Birchbox for the great and relaxing experience.









7 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a Rituals termékeket, legyen az testápolás, smink vagy a házba valamilyen illatos kiegészítő. Szuper, hogy ilyen nagylelkűek nálatok, hangulatosak a képek is, azt pedig nem tudtam, hogy babáknak is vannak külön termékeik, mindig tanul az ember :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig nem ismertem őket, de igazad van minden termékük fantasztikus, már én is megszállotjuk vagyok. :)

      Törlés
  2. Fú, mikor megláttam ezt a posztot, plusz a nyereményjátékot is, jaj, nagyon megörültem! Remek élmény lehetett részt venni ezen a rendezvényen :). Régi ismerősünknél találkoztam először a Rituals termékekkel, azonnal magával ragadott a márka. Nagy szívfájdalmam, hogy a legközelebbi Rituals üzlet, hát, sajnos nincs éppen közel :D, a websop pedig ahol elérhetőek a termékek, onnan bizony nem szállítanak hozzánk egy Rituals terméket sem. Botrány! Boldog lennék, ha egyszer itthon is kaphatóak lennének! Addig is mantrázok a nyereményekért, és köszönöm a lehetőséget a játékra! :)

    Szép napot!
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jó volt a rendezény és én is rettentően beleszerettem a termékeikbe. Reméljük lassan terjeszkednek és otthon is elérhető lesz ez a sok szépség. :)

      Törlés
  3. A babavonal engem is meglepett, örülök neki! Köszi a beszámolót és a nyereményjátékot is :) Ha majd kialakul a véleményed a termékekről, örülnék egy összegzésnek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a post, a későbbiekben tervezek egy beszámolót róluk. :)

      Törlés
  4. What a beautiful place! I recently signed up as an affiliate with them because I like what they stand for but have not personally tired the products. I would love to be able to visit the store, simply lovely. I am glad you got to visit.

    VálaszTörlés