2014. október 31., péntek

ipsy - October


Az ehavi ipsy csomagommal is nagyon elégedett vagyok, mindent szeretek ami benne van. És biztos vagyok benne, hogy használni is fogom őket és még a kis kozmetikai táska is tetszik.

I am very satisfied with my this month ipsy bag I like everything in it. And I'm sure that I will use all of them and I love the small cosmetic bag as well.


Figs & Rouge - Mango Mandarin Hand Cream

Rettentő kellemes illatú kézkrém, az egyetlen problémája, hogy nagyon pici kiszerelés és ahogy tudom ez nem minta. Igaz egészen kevés elég belőle, de még úgy sem tart sokáig. A krém sheavajat, kakaóvajat és egyéb jó dolgokat tartalmaz, hogy puhává tegye a kezünk. Amíg tart addig élvezni fogom, de nem hiszem, hogy ha kifogy ezt venném újra, márcsak a méret miatt sem.

Good smelling hand cream, the only problem it's a very small amount and as I know it's not sample size. Just a little is enough, but even so it does not last long. The cream contains shea butter, cocoa butter and other good stuff that makes your skin soft. I'll enjoy it until it last then but I don't think if it runs out I repurchase it.


Épicé International - Purifying Exfoliant

Remek kis bőrradír arcra vagy testre. A szemcséi pont kellemes méretűek nem sértik a bőrt, de elég nagyok, hogy eltávolítsák az elhalt hámsejteket. Az illata kellemes, kissé citrusos, egyáltalán nem zavaró. Maga a krém is telis tele van tápláló összetevőkkel mint a jojoba olaj vagy a szőlőmag kivonat. A teljes méret ára elég borsos, nem hiszem, hogy megvenném, de mint mintának örülök.

Great little exfoliator for face or body. It has really fine particles that don't harm the skin but big enough to remove the dead skin cells. The smell is pleasant, slightly citrusy, not bothering at all. The cream itself is full of nutritious ingredients such as jojoba oil or grape seed extract. The full price is quite a lot so I don't think I'll buy it again but I'm happy with the sample.


Cirque Colors Nail Lacquer in XX

Mutatós kis lakk, 20 különböző fajta holografikus glittert tartalmaz. Még nem próbáltam, de biztos remekül feldob egy egyerű manikűrt. Elvileg illatanyagokat is tartalmaz, hogy lakkozás is kellemesebb élmény legyen, én ezt sajnos nem éreztem mikor kinyitottam az üveget.

I like this little polish it has 20 different types of holographic glitter inside. I haven't tried it yet but I'm sure it looks good in any manicure. It contains fragrances that make the polishing pleasant experience but unfortunately I did't feel it when I opened the bottle.


noyah lipstick in Deeply in Mauve

Természetes összetevőkkel készült rúzs. Az árnyalat nagyon tetszik, igazi őszi bordós, bogyós, fény nélküli, matt árnyalat. Az állaga krémes, könnyen kezelhető, de nem túl tartós. Egészen picurka minta, de erre az őszre/télre biztos elég lesz.

This lipstick made ​​from all natural ingredients. I really like the shade, a real autumn berry shade with matte finish. It has creamy texture, easy to use, but not very durable. It's a really tiny sample but it's enough for this fall and winter.

Skone Cosmetics -TATTOOED Waterproof Eyeliner

Szép fekete tus, könnyű vele dolgozni, a hegye épp elég vékony és hosszú. A problémám az volt vele, hogy bár írja, hogy vízálló mégis maszatolódik egy kicsit, nem vészes, de épp elég, hogy egy hosszabb nap végére tönkretegye a sminket.

Nice black liner, easy to work with, the tip is thin and long enough. My problem with it was that it's says water-resistant but smudging a bit, not too bad, but enough to ruin your makeup to the end of a long day.

Ha választanom kellene egy kedvencet a csomagból azt mondanám a rúzs ami a leginkább tetszik. Nektek milenne a kedvencetek? 

If I had to choose a favorite I would say the lipstick is what I like the most. What is your favorite? 

3 megjegyzés:

  1. Nekem is először a kis neseser tetszett meg! Az a lakk különleges, szeretném majd látni a kezeden, ha kipróbálod. Jó szórakozást, puszi Mami
    Lehet, hogy a tus lenne a kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen aranyos a neszeszer? :) A lakkot pedig mindenképp megmutatom majd használat közben is. :)

      Törlés
  2. Cuki a neszeszer és a körömlakk. A rúzsnak is szép színe van. Kár, hogy én minden rúzst soknak érzek magamon. :(

    VálaszTörlés